100 kolde fra kassen

image

I dag hægtede jeg min landevejscykel ud af hometraineren, monterede min Garmin Edge 810 på styret, proppede et par energibarer i lommen og begav mig ud på årets første landevejstur under dansk himmel.

Solen strålede fra en skyfri, blå himmel, og efter en hel uges cykling i Gran Canarias behagelige 25 grader havde jeg nok undervurderet, hvor koldt det kan være under hjemlige himmelstrøg sådan en tidlig forårsdag – uanset at solen skinner. Det var faktisk bidende koldt.

At jeg var tilbage i flintestenenes hjemland mærkede jeg også hurtigt. Jeg punkterede. To gange. Så jeg fik også lige indlagt et besøg i en cykelbutik for at supplere med nye, friske slanger.

Turen blev til 100 kolde kilometer rundt om fjorden, med vinden i næsen ud og som herlig rygstøtte hjem. Det bedste var, at opleve den spektakulære solnedgang over markerne og nå hjem lige præcis som de allersidste krampetrækninger af dagslys gav op og forsvandt.

En god førstetur.