4-ture-dag

image

Dagen sluttede med en solnedgangstur omkring den store sø.

Jeg hader svedigt, vådt cykeltøj! En ting er, at tage det klamme tøj af, men hvad jeg hader endnu mere er at tage det svedige cykeltøj på igen, før det i det mindste er nået at blive tørt, som det normalt bliver i løbet af min arbejdsdag. Det har jeg så måtte gøre i dag, hvor jeg har været af og på cyklen hele fire gange: Til job, fra job til opgave i byen, fra opgave og hjem og så lige en aftentur på MTB i den smukke, varme sommerskumring.

Jeg kom faktisk ud på et spor i skoven, jeg ikke har kørt før. Teknisk lidt svært, meget smalt, meget kuperet og med mange fritlagte rødder. Var mit tøj ikke svedigt inden, så garanterer jeg, det var til at vride efter. Jeg arbejdede virkelig hårdt.

Sammenlagt blev det til 60 km i dag, en masse gode bakker og trætte, trætte ben, der skriger på en hviledag! Den får de altså ikke lige med det første, men jeg tænker, jeg skal sørge for at trille stille i morgen til job, i stedet for at køre om kap med mig selv som fx i dag, hvor jeg skar yderligere 30 sek. af transporttiden. Nu har jeg sammenlagt skåret 5 minutter af tiden siden marts. Ikke ringe.

Men i morgen altså stille, stille. Og lige nu også stille, stille afslapning i sofaen med benene oppe, mens det svedige tøj rumler rundt i vaskemaskinen.