Branket

image

Mågeflokken kom lige hen over mit hovede.

Stegt og branket
Årets varmeste dag! Intet mindre. Over 30 grader og en hed sidevind, der svitsede al væske ud af kroppen. Det var vilkårene på dagens 110 km-tur, hvor jeg nåede at drikke 5 dunke vand, og alligevel var tørstig, da jeg nåede hjem. Og selv om jeg nærmest har badet i solcreme, er huden brunbranket og benene gennemstegt, og jeg klistrer som et fluepapir af sved og salt.

Salt
Netop fordi jeg udskiller så meget salt sådan en dag, havde jeg taget saltsticks med. En god saltbalance er vigtig for at forebygge kramper, så jeg spiste en salttabletnefter en times kørsel og igen efter tre. I alt var jeg ude i 3.44

Rekordtid
I dag var den første test af skadens bedring. jeg havde 110 kilometer foran mig og et håb om, at achilles kunne holde til lidt ekstra pres, uden at jeg forværrer skaden. Tapet op på både ankel, læg og knæ kastede jeg mig således ud i det lange ridt i middagsheden.

Det gik rigtigt godt. Smerterne er til at håndtere, og jeg kørte faktisk min hidtil hurtigste solo-100-km, med et snit på 29,2 km/t. En rekordtid. Det lover godt for helingen!

image

Efter 75 km gjorde jeg et stop på Havnen og spiste en is. Der var vikingebåde i vandet, musik på kajen og folk der solede sig på græsset.