Fuerteventura

Jeg er taget til Playitas Resort på Fuerteventura. Det her er øen, hvor det efter sigende altid blæser, men aldrig regner…. meen, intet er som det plejer at være.

Det regner ALDRIG på Fuerteventura, siger de… altså lige med undtagelse af i går, i dag og muligvis også i morgen! ? “Helt uhørt”, siger guiderne om disse tre dage med regn, men hvad kan jeg bruge det til? Her er køligt og vådt, og det var ikke liige sådan, jeg havde tænkt mit ferievejr skulle være!

I cykelbutikken ville de sågar ikke udleje cykler i dag, fordi det regner og HAR regnet en del. “Ork – vi er vant til regn”, sagde vi, hvortil udlejerfyren svarede “Ja, det er I muligvis, men det er øen her ikke… jorden kan ikke absorbere vandet, som derfor skaber glatte veje, dybe render og store søer. No biking – too dangerous”!

Tjaeh, hvad gør man så? Går sig en lang tur, snupper en times massage og springer med på en omgang vandaerobic. Det sidste var dælme en kold omgang i den (minimalt) solopvarmede pool udsat for den evigt ruskende vind under de truende sorte skyer. Brrr. Til sidst fortrak jeg til altanen og nød udsigten.