Gram

image

Solid kampvægt
Som tidligere skrevet havde jeg jo et vægtmål at nå. Jeg havde nemlig sat mig for at tabe otte kilo inden 1. Maj. Sidst jeg ytrede mig om vægten her på bloggen, havde jeg netop rundet et tab på de 5000 gram, og jeg var ret kæk omkring at nå målet. Det gjorde jeg bare ikke!

Status er, at jeg lige nu har smidt de syv kilo og altså mangler et enkelt. Selv om jeg har knoklet som en gal på cyklen og forbrændt tusindevis af kalorier under ferien på Mallorca i sidste uge, ja så lykkedes det mig altså ikke at tabe så meget som et gram dernede. Vægten står, hvor den stod, da jeg tog afsted, nemlig på en solid kampvægt, der stadig er for høj.

Helt forstå det kan jeg ikke, for jeg har hverken drukket alkohol eller guffet slik, og jeg har slet ikke indtaget kalorier i det omfang, jeg har forbrændt. Tro mig, jeg har talt dem! Det er meget mystisk?

Ny 3-kilo-plan
Anyway, der må lægges en ny plan. Jeg skal og vil ned på et BMI-tal, der ligger i ‘normalområdet’, og det kræver at jeg smider endnu tre kilo. Det nye mål er altså tre kilo mere, så jeg når et samlet vægttab på 10 kilo inden 1. Juni.

Og det kan jeg ikke engang skåle på… Det koster alt for meget i kalorieregnskabet.