Helt hen i vejret

På lørdag skal jeg køre det første af sommerens fire optaktsløb, som skal gennemføres for at jeg kan stille op til Paris-Brest-Paris i august.

Lørdagens etape er på 200 km, og det er i sig selv ikke så galt. Jeg var nemlig på Gran Canaria i forrige uge, hvor jeg fik testet landevejsformen efter en lang vinter og fandt den ganske tilfredsstillende. I onsdags tog jeg for en sikkerheds skyld en 100km-tur herhjemme i Danmark, og ud over at det var pænt koldt, så er alt ok mht. bentøj og bagdel. Derfor ser jeg med sindsro frem til lørdag.

Meeeen, som sædvanlig er der dog én ting, der altid bekymrer mig, og som jeg holder meget øje med, og det er vejret.

Hvad har jeg dog gjort?
Derfor smuttede jeg lige forbi DMI.dk for at tjekke langtidsprognosen. Det skulle jeg imidlertid aldrig have gjort. Alle dage fra i dag og til næste tirsdag er tørre, solrige og ok til cykling UNDTAGEN LØRDAG! Hvad i alverden er meningen. Een eneste dag skal det regne. Een eneste dag skal temperaturen ned omkring nulpunktet. Gæt lige, hvilken dag. Nemlig. Lørdag. Hvad har jeg dog gjort, for at fortjene dette?

Heldigvis ved jeg af erfaring, at sådan en vejrudsigt kan nå at ændre sig mange gange, og hvis bare regnen bliver en smule forsinket og flytter sig til søndag i stedet, så er jeg glad.

image