Ikke dårligt

image

Landevejen set i et gadespejl.

Fyrre kilometer
Sådan en overbelatning af achillessenen er altså ingen spøg. Det gør ondt! Heldigvis synes jeg, at jeg kan mærke fremgang dag for dag. Det knirker og knitrer ikke mere i vævet og hævelsen er forsvundet. Nu er der ‘kun’ ømhed og enkelte smertejag tilbage. Derfor vovede jeg mig i går ud på en lidt længere cykeltur. Hele 40 kilometer! Whoaw!

image

Når man kigger efter, ligger der faktisk mange gravhøje og jættestuer rundt omkring i Danmark.

Sommeridyl
Jeg var heldig, at vinden lagde sig ved middagstid, så jeg ikke behøvede belaste foden mere en højst nødvendigt, og solen skinnede fra en skyfri himmel. Det blev derfor en smuk, smuk tur gennem det danske sommerland, der fremstår præcis så idyllisk, som både HC Andersen, Drachmann og Morten Korch har beskrevet det. Bakker og dale, marker og enge, vand og sand, skov og krat, lærkesang og svaneskræå, gravhøje og hekseringe. Det hele.

image

Området er spækfyldt med fantastiske udsigter og hyggelige pausesteder.

Det gik godt
Jeg kører uden klikpedaler, og jeg træder med svangen (ikke forfoden). Det virker ret akavet, at træde sådan, når man nu er vant til at være klikket fast. Det positive er, at jeg kunne træde langt hårdere igennem end for blot to dage siden, og jeg kan nu igen sætte foden ned som støtte, når jeg stopper, uden at pive af smerte. Det gik altså godt, og jeg synes, det går den rigtige vej.