Jubilæumsindlæg

image

100 opdateringer skrevet
Bloggen her har nu holdt 100-indlægs jubilæum. Dette er indlæg nummer 101. Selv er jeg ret overrasket over, det er blevet til så mange opdateringer siden jeg startede bloggen i marts måned, og jeg er i øvrigt også ret imponeret over besøgstallet herinde, som jo viser, at ret mange følger med i min kamp med vægt, vilje og vejr. Dejligt.

Instagram, hvor jeg lægger alle billederne fra turene (alle i øvrigt taget med iPhone), er det også lidt sjovt at se, hvordan de første foto viser sne og is og de seneste blomster og udsprungne træer. Billederne vidner om, at det virkelig har været et koldt og trist forår.

2000 km kørt
Min cykeltur i mandags er også lidt jubilæumsværdig. Med den passerede jeg nemlig de 2000 kørte cykel-kilometer i år. Statistikken på min Endomondo viser, at jeg har kørt længere, højere og hurtigere end på samme tidspunkt sidste år, hvor jeg trænede til at køre til Paris i juli. Det er jo gode takter, og jeg er fortrøstningsfuld.

Det var 17. April, jeg rundede de 1000 km.

8000 gram tabt
Og når nu jeg er i jubilæumshumøret, så skal det da også nævnes, at jeg har nået vægtmålet, som jeg satte mig tilbage i marts om at tabe 8 kilo. Hurra for det. Senere besluttede jeg jo så at føje yderligere to kilo til tabsønsket, så der er lidt at arbejde med endnu.