Lortevejr!Sur pligt

Undskyld mig, men jeg synes, det var et lortevejr i dag. Overskyet og gråt som i går og dertil koldere, mere blæsende og ved alle vejrguder nu også med regulært snefald. Hvad sker der for det forår?

Det blev til 43 våde, forfrosne og tunge kilometer på min MTB. Da jeg kom hjem, kunne jeg slet ikke mærke mine tæer, mine bukser var gennemvåde og det tog en rum tid at få varmen. Dagens tur var ren pligt, en sur pligt, og slet ingen fornøjelse!

Yndigt udstyrsstykke
Da der ikke er meget at fortælle om den triste tur i tøsne, kan jeg da lige fortælle, hvor meget tøj, jeg egentlig er pakket ind i, sådan en dag i lortevejr, og jeg kan da også lige fremhæve fire stykker tøj, jeg er særlig glad for at eje, når det er koldt derude på rammen.

  1. Mine vanter af ‘hummerklo-modellen’. De er geniale. Intet mindre. Varme fingre og fuld manøvredygtighed. Kan anbefales, og virker også rigtigt fint på skitur!
  2. Min Craft-trøje med windbreak er helt uundværlig. Den holder al vind ude, og med den på fryser jeg aldrig fortil. En dag som i dag har jeg tre svedtrøjer på. En Odlo-singlet, Craft’en og en almindelig langærmet Falke.
  3. Mine skisokker. Det lyder tosset, men de fede uldsokker med langt skaft har vist sig at være allerbedst til at holde mine tæer varme. Desværre var ikke engang de nok i dag.
  4. Mine vinterløbebukser med windbreak på lår og skinneben. Dem trækker jeg ud over mine cykelbukser, og de giver god varme og beskyttelse mod det værste vind og slud.

Alt-i-alt bliver det til noget af et udstyrsstykke med tre trøjer, løse ærmer, tyk jakke og tynd regnjakke, cykelbuks, vinterløbebuks, skisokker, vanter, halsedisse og elefanthue… Toppet med cykelbriller og cykelhjelm samt trailsko med cover (jeg har ikke klikpedaler på min MTB). Yyyndigt syn.