MTB i mellemamerika

Om 23 dage skal Madammen igen på tur og denne gang til en helt fremmed cykeldestination. Mellemamerika!

Fra Managua til Panama City
Jeg skal cykle gennem 3 lande på 15 dage; gennem Nicaragua, Costa Rica og Panama, og jeg glæder mig som et lille barn.

Denne tur er ren oplevelsescykling i moderat tempo uden væsentlige højdemeter, og jeg forventer skønne dage fyldt med jungletracks, flodsejlads, øhop, vulkantrek og meget mere. Femten travle dage i tropisk klima med guide, følgebil og bagagetransport, og nogle overkommelige dagsdistancer.

Jeg er nu så småt gået i gang med de første spæde forberedelser som at tjekke passets udløbsdato, rejseforsikring, vaccinationer, malariaforhold, rejsetider, strømstik, valuta og meget andet, samt indkøbe manglende grej som nye sokker, badedragt, kamera og rammetaske.

Allerede nu ved jeg dog fx, at jeg skal stifte bekendtskab med møntfødderne Cordoba, Colones og Balboa, at jeg skal udsættes for 25-28 grader inkl. korte regnbyger, samt at der er en masse andet, jeg skal have læst op på omkring landende, jeg skal besøge. Uhhh, det bliver spændende.