Nepal 2014

nepal

Måske skal jeg lige fortælle, at jeg naturligvis allerede har et nyt projekt på bedding. Ikke en udfordring i nærheden af SBS, og ikke noget, der ligger helt derude, hvor jeg er i tvivl om, om jeg kan gennemføre. Bare en cykelrejse at de mere specielle.

I marts 2014 skal jeg 17 dage til Nepal og køre Mountainbike. Det siger sig selv, at det bliver en tur med mange bjerge, og det er en tur, der kræver god cykelform. Vi skal flytte os rundt gennem landet og dagsruterne ligger omkring 70-90 km ad single-tracks, jord- og grusveje mv. Vi skal bo lokalt, og jeg forventer en hård og oplevelsesrig tur. Til forskel fra et projekt som SBS, vil der her blive rigelig tid til at opleve landet, tage billeder og suge indtryk samtidig med, at der er en fysisk udfordring. Men det er en cykelFERIE – ikke en cykelUDFORDRING.

Jeg glæder mig helt vildt.

I den kommende tid deltager jeg i de sidste af efterårets cykelløb både på landevej og MTB, og derefter forventer jeg, at jeg inden for den næste måneds tid stiller raceren i vinterhi og skifter helt over til Mountainbiken. Den kan jeg køre på hele vinteren. Tjaeh, og så bliver det nok også snart tid til at komme tilbage i Fitness-centret og genoptage spinning-timerne. Suk. Jeg vil meget hellere være udendørs!