ParisBrestParis 2015

Den 16. august 2015 går starten til den 18. udgave af klassikeren Paris-Brest-Paris. En superbrevét på 1200 kilometer med 12000 højdemeter og en tidsgrænse på 90 timer. Løbet køres hvert fjerde år, og deltagere fra hele verden kæmper om et begrænset antal pladser.

Jeg har planer om at stå på startstregen, men inden det kan blive virkelighed, er der dog lige et par ting, der skal lykkes.

  1. Jeg skal have en af de meget eftertragtede 5000 startnumre.
    Pladserne fordeles efter antal kørte kilometer sidste år. Dem, der har kørt længst får førsteret til at sikre sig en plads. På grund af skader kørte jeg ikke alle optaktsløb i 2014, så jeg kan risikere, at der ikke er flere ledige pladser, når mit bestillingsvindue åbnes.
  2. Jeg skal gennemføre en fuld brevét-serie inden udgangen af juli = fire langdistanceløb på hhv. 200, 300, 400 og 600 kilometer.

Under dette punkt samler jeg alle blogindlæg, der handler om mine forberedelser og selvfølgelig om selve løbet.