Piv Piv

bt-snemand

Så er der lagt op til endnu en uge med kulde og blæst. De næste par dage har vi snestorm og kuling. Æv.

Piv Piv
Nu har jeg gennem de seneste indlæg pebet en del over vejret. Nu piver selv de professionelle cykelryttere, og det bliver jeg da lige nødt til at udstille her på bloggen. (Så jeg ikke er den eneste, der får prædikatet piveskid).

De stakkels cykelrytter kørte i går klassikeren Milano-SanRemo. På grund af et usædvanligt voldsomt snevejr, blev løbet neutraliseret efter 117 km, hvorefter alle rytterne i busser blev transporteret frem til punktet for 163 km og igen sat igang. De sidste 85 km fik de så lov at køre i kold, kold regn.

Jeg har sakset følgende udtalelser:

Fingre og fødder var stivfrosne, og med isen og sneen der faldt på knæene, blev de også stive og gjorde ondt. Det var en smadder ubehagelig oplevelse.Jeg har aldrig prøvet noget lignende før, understreger Michael Mørkøv (BT.dk)

Det var en uforglemmelig kold og hård dag for alle i feltet, sagde Daniele Bennati (BT.dk)

Det her er absolut vanvittigt. Rytterne græder på cyklen af smerte og kulde siger sportsdirektør for Team Blanco Erik Dekker på Twitter. (EB.dk)

Man må tage hatten af for de ryttere, der gennemfører en dag som denne. Det kræver en umådelig stor fightervilje at komme igennem et løb som dette, sagde Fabrizio Guidi. (EB.dk)

Der var to grunde til, at jeg gav op. For det første er jeg gennemfrossen og ønsker ikke at blive syg. For det andet er det et klart budskab til arrangørerne, sagde Tom Boonen til tv-kanalen Sporza. (TV2)

Se billederne på BT.dk under titlen: “Forpinte ryttere i vanvidsklassiker”.
Se billederne fra EB.dk under titlen; “Snevanvid”

Hvad vil jeg så sige med det? Bare understrege, at det ER koldt derude. Det ER blæsende. Og i dag ER det snestorm. Forår, forår kom nu snart!

Billedet er lånt fra BT.dk