Quintana-dag

image

MTB på kanten af sommerlandet.

I dag var sidste ‘rigtige’ etape i årets Tour de France. Tour nummer 100. Chris Froome cementerede sin ret til at bære den gule trøje, og man kan kun ønske ham tillykke. Men Froome var bare ikke lige min kandidat, for jeg har hele tiden heppet på Quintana.

Quintana – indianeren fra Andesbjergene, som han kaldes – er bare 23 år, debutant i Touren og ræser i dag direkte ind på andenpladsen. Sej, beslutsom, angrebslysten, stærk og helt i særklasse for sin unge alder. Ham glæder jeg mig til at se mere til i de kommende år, og jeg vil derfor dedikere min beskedne cykeltur i dag til ham!!

image

Ude i den store skov fandt jeg en klatreskov.

Jeg har haft mange smerter efter turen i forgårs, så det var med bævende hjerte og godt optapet ben, jeg satte mig på cyklen i dag, men det gik bare helt fint. Jeg kan blot konstatere, at jeg ikke endnu kan belaste med fart eller stigninger. So be it.

Det blev derfor ingen lang tur i dag. Beskedne 26 kilometer på MTB i adstadigt tempo. Gennem skoven, langs med vandet, lidt på landevej og så endte jeg med at forvilde mig ind på en golfbane! Men jeg er glad. Enhver fremgang, nok så lille, er velkommen, og i dag er der ingen voldsomme smerter.