Vinterlukket

lukket

Dagen er kommet, hvor jeg har planlagt at lukke bloggen… Men skal jeg følge planen?.

Der er gået et halvt år
Bloggen her er oprettet med eet eneste formål – nemlig at beskrive det halve år fra jeg starter træningen, til jeg har prøvet kræfter med SBS. Hele bloggens omdrejningspunkt er SBS. Efter seks intensive måneder og 190 indlæg er det hele overstået, og bloggen skal lukke… Eller skal den?

I syv sind!
Jeg indrømmer, at jeg har været i syv sind. Skal jeg følge planen og lukke, eller skal jeg ikke. Jeg blev i tvivl, dels fordi det er lykkedes at opbygge en fast læserskare med langt flere, der læser og følger bloggen, end jeg nogensinde havde drømt om. Og dels fordi opdateringerne er blevet en fast del af min hverdag. Jeg kommer virkelig til at savne, at tage billeder og skrive beretninger.

Stand still-periode frem til januar
Da jeg har planer om at genoptage de daglige skriverier til januar, hvor I kan følge træningen op til og hele turen undervejs, når jeg drager til Nepal, men jeg samtidig ikke synes, det giver mening, at skrive om vinterens uendelige lange række af spinningtimer, indfører jeg nu i stedet en stand still-periode.

Det betyder færre indlæg de næste fire måneder – men ikke helt lagt død.

Tilbage er kun at sige tak til alle mine læsere. Tak for jeres engagement. Jeg håber I hænger på derude, og jeg modtager gerne kommentarer her på bloggen og mails på rammemadamme@gmail.com.