Husapoteket

20130322-192853.jpg

Tre-i-en creme
Risikoen for siddesår og rifter på hele saddel-kontaktfladen er stor, når jeg skal hænge så længe på rammen, som det er planen, jeg skal.

For at være forberedt skrev jeg derfor for et par uger siden til min læge for at høre, om han kunne anbefale en creme, hvis uheldet var ude. Gerne en tre-i-en, der både desinficerer, heler og bedøver. Han tænkte i fem dage, og har nu udskrevet mig… en hæmoridecreme! Det havde jeg sørme ikke lige selv tænkt. Men så får jeg vel heller ikke hæmorider, og det er da ikke så ringe endda. Da cremen indeholder binyrebarkhormon, som har mange bivirkninger, håber jeg ikke, den skal i brug.

Smertelindring indvortes og udvortes
Resten af kroppen, alt det, som ikke er i direkte kontakt med sadlen, går nu heller ikke smertefri gennem hundredevis af kilometer. Efter sådan et par hundrede kilometers pedallering kan det mærkes i læggene, i ryggen og i nakken især.

Derfor har jeg nu også fået suppleret hjemmeapoteket med Ibuprofen depotpiller (de holder længere end almindelige Ipren) og diclofenac gel (Voltaren) til påsmøring på ømme muskler. Yderligere doping er ikke planlagt, og jeg forventer at være HELT ren HELE vejen!