Lanzarote note #9 – Raceday

Lørdag 3. Februar 2018.

Raceday.
Første etape af La Santas 4-stage race blev skudt i gang i dag

Jeg deltog. Det var sjovt. Og hårdt. Jeg gennemførte endda inden for tidsgrænsen. Så jeg er glad. Og træt. Og især skidetræt af den vind, der næsten blæste mig af toppen på en af stigningerne. Men det positive er, at lige så træls det var at køre de sidste 10 kilometer direkte op mod de 11 m/s, så var det faktisk også iblandt en stor hjælp at have den i ryggen på nogle af de barske stigninger. Og solen skinnede hele dagen.

Mør og træt og øm i ryggen var jeg, og derfor var glæden ekstra stor, da jeg fandt ud af, at et hold massage-studerende gav en gratis omgang på briksen til interesserede ryttere. Uh, det var rart at få æltet musklerne lidt ovenpå dagens strabadser.

Mere er der ikke at sige om den dag, for jeg er træt og på vej i seng.