Shopamok

Jeg har fået nye cykelbukser og lært et nyt ord.

Jeg synes ikke, jeg bestiller andet i øjeblikket end at bestille! Jeg er gået shopamok. Der er så mange ting, jeg skal have købt hjem, så jeg er klar til turen, som starter om en uge.

Beklædning
Jeg har i dag købt et par nye cykelbukser, som jeg glæder mig til at afprøve i morgen på en planlagt 110 km-tur. Gore Xenon Lady bib tights designet til langdistance. Og designet til kvinder. Jeg er helt euforisk over det gennemtænkte lynlåssystem som gør, at jeg kan komme på toilettet (læs tisse bag en busk) uden at skulle bøvle med at have jakke, vest og trøje af og sidde i bar overkrop, for at få buksen ned. Genialt! På mærkaten står ‘ideal for smooth Bio-breaks’. Ha, så lærte jeg også et nyt ord. En tissetur hedder åbenbart en biopause. Smuk markedsføring, må jeg sige.

Ind kom også et par ekstra GripGrab WorldCup handsker, så jeg har nogle at skifte imellem. Mine gamle Roeckl-handsker, som jeg har brugt som backup giver mig vabler på håndroden. Ud med dem.

image
Hardware
På udstyrsfronten har jeg netop anskaffet en Garmin 810 cykelcomputer. Man er vel en gadget girl. Uha, den er jeg glad for, selv om den drillede mig på jomfruturen i sidste weekend. Det er totalt smart (og på tide), at Garmin fik en mobilapp og en løsning, der trådløst kan overføre data. Det virker bare tip top. Jeg har også investeret i lygter. Reglementet siger nemlig, at jeg skal have TO sæt lygter på min cykel, så der er indkøbt ekstra sæt, som ankom i dag fra Kina med tilhørende ekstra batterier. Dem afprøver jeg også i morgen, hvor vi kører de de planlagte 110 km sen aften.

20130625-112113.jpg
Fødevarer
I fødevareafdelingen er det væltet ind med kasser med friske forsyninger af energipulver, powerbar og sukkergeler, lige som jeg har suppleret beholdningen af saltsticks, rødebededoping og proteindrik.

20130322-192853.jpg
Medicin og kropspleje
Ud over masser af tape til fod, ben og andre steder, det måtte komme til at gøre ondt, så har jeg indkøbt Compeed-plaster til vabler, sår o.lign, der eventuelt dukker op på tæer, hænder eller numse. Jeg har også købt køleplastre og kølespray samt bestilt en kassefuld ‘5ml breve’ med buksefedt, så jeg nemt kan have dem i baglommen og smøre rumpetten, efterhånden som cremelagene bliver suget ned i buksepuden. Og så naturligvis Ipren, Panodil og Voltaren.

Lige om lidt bestiller jeg en færgebillet. Og så er jeg vist færdig med at shoppe.